The Pirate Fleet website

Discussion in 'The Speak Easy' started by iwajabitw, Nov 16, 2014.

  1. Huge

    Huge Holla if you hear me! Staff Member

    Really bad now; can't even log in.
     
  2. iwajabitw

    iwajabitw Member

    Been about a week since I checked
     
  3. Huge

    Huge Holla if you hear me! Staff Member

    Kinda back up; was able to log in and post to 1 thread. Lots of others spat errors.
     
  4. Huge

    Huge Holla if you hear me! Staff Member

    I take it back; my post is gone. WTF?
     
  5. iwajabitw

    iwajabitw Member

    That's how it started out with me, my post was gone.
     
  6. Huge

    Huge Holla if you hear me! Staff Member

    That site is totally messed up now; keeps showing the same threads marked as new. All my posts are gone.
     
  7. iwajabitw

    iwajabitw Member

    Got an email this morning from the webmaster, you may have also. It says:
    Hey iwajabitw,

    Sorry for the recent site issues, seems there was an update to the webhost PHP server and the version of vBulletin we were running didn't like it.

    All appears to have been resolved!

    Sorry for the inconvenience

    So I tried to post with my phone, still no permissions to do anything other than log in.
     
  8. iwajabitw

    iwajabitw Member

    Back in business!!
     
  9. Huge

    Huge Holla if you hear me! Staff Member

    yeah i got one too; damn phpbb
     
  10. fury

    fury Administrator Staff Member

    I hate vBulletin
     

Share This Page